A lábszár kiegyenlítése teszi a felsőtestét nagyobbra?

Az ellenállóképzés könnyebbé teheti az életet, valamint javíthatja az egészségét. A rendszeres munkamenetek növelik a szájszövetet, ami növeli az anyagcserét a testzsír szabályozásában, az ellenállóképesség pedig növeli a teljesítményét és a mindennapi életet. Ha elveszíti a testzsírt, akkor az elveszik a szervezetben, nem csak egy helyen. Az izom megszerzése más. Ha a felsőtestét nagyobbra kívánja növelni, add fel a felsőtestét, ne a lábadat.

Izoms Hypertrophia

A hypertrophia az edzésből eredő izomnagyobbodás, a National Strength and Conditioning Association szerint. Ha ellenállást végez, mikroszkopikus sérülést okoz az izomszálaknak. Ez biológiai válaszreakciót okoz, ahol a szervezet meggyógyítja és / vagy kicseréli a rostokat. Ez a károsodás / helyreállítási folyamat a meglévő szálak keresztmetszetének növekedéséhez és / vagy az izomrostok számának növekedéséhez vezethet. Ezek az adaptációk lokalizálva vannak, és ki kell képezni azokat a izmokat, amelyeket meg akar változtatni, például a felsőtestben lévőeket.

A felső test izmai

Ahhoz, hogy a felsőtested nagyobb legyen, a felsőtested összes izomcsoportját fel kell állítani. Ezáltal összességében nagyobb megjelenést, valamint izom egyensúlyt hozhat létre megjelenésében és működésében. Tartalmazza a hát, a mell, a váll, a tricepsz és a bicepsz. Mivel ezek közül az izmok közül sokan keresztezik a vállízületet, néhány izomot fog használni az elsődleges mozgatórugóban, míg mások segítenek. Például, amikor egy lámpa letapogatását végzi, a bicepszek elkötelezik a könyökét, és segítik a háta nagy izmait. A lenyitható lámpák kábeles berendezéssel vannak felszerelve ülő helyzetben a rúddal. Tartsa szélesen a fogantyút és húzza le a mellkas tetejére. Lassan nyissa ki a karját vissza a kiindulási helyzetbe egy teljes ismétléshez.

Képzési tippek

Mindegyik edzéshez 3-6 hat-12 ismétlődést hajtson végre az izomnövekedés ösztönzésére. Végezzen több gyakorlatot izomcsoportonként, legfeljebb három vagy négy. A testépítők az izom-hipertrófia képzésének mesterei és gyakran minden egyes izomcsoportot csak egy-két napot tanítanak minden héten. Ez azért van, mert nagy mennyiségű súlyt használsz sok készletre és ismétlésre. Az izmoknak időre van szükségük a helyreállításhoz, így nagyobbak lehetnek, gyakran hosszabbak, mint a 48 órás általános ajánlás. Vezessen 2-3 izomcsoportot minden edzésen, így keményen edzhet, majd felépülhet.

szempontok

Egy nagyobb felsőtest megszerzése egyik napról a másikra sem következik be. Szükséged van a következetes képzésre, és az eredmények személyenként változhatnak. Általában a férfiak könnyebben adják az izomot, mint a tesztoszteron miatt. De a természetes genetikája is szerepet játszik. Ha természetesen vékony vagy, az izom hozzáadása nagyobb kihívást jelenthet. A táplálkozás is szerepet játszik. A jó táplálkozás kulcsfontosságú az izomszövet növekedéséhez, valamint az energia és a tápanyagok helyreállításához egy edzés után.