Gyakorolja a combjait, amikor 50 évesnél idősebb vagy

Erős, tónusú combizmok támogatják a térdmozgást, és csökkenthetik a térd gyengeségének és az öregedéssel járó károkat. Különösen aggodalomra ad okot az 50 év felettiek számára. A térd porcázása és szakadása növelhető a guggolással, a lépcső mászásával és futásával fárasztó. A tónusos combok megteremtése a térdelés nélkül, használjon egyenes lábat felvonókat bokamérleggel vagy anélkül, hogy izomépítsen.

Az 50 év felettiek az életkorral összefüggő csökkenésnek vannak kitéve az izomtömegben és az erõben, amely erõs edzéssel lényegesen javítható. A súlyemelés a combizmokat tudja felépíteni, ami tónusosabb megjelenést eredményez. Intenzív edzésprogram megkezdése előtt 45 évesnél idősebbeknek orvoshoz kell jutniuk, és tudatniuk kell kezelőorvosával, hogy a súlyok emelése fájdalmat vagy más fizikai problémákat okoz. Kezdjük olyan súlyokkal, amelyek elég erősek ahhoz, hogy ellenállást, de ne teljes izomfáradást okozzunk 10-15 felvonó után. Növelje fokozatosan a súlyt, miközben erősödik, legalább egy hónapig ugyanolyan súlyú marad, mint a növekedés. Ha hányingert vagy szédülést tapasztal, csökkentse a súlyt és hosszabbítsa meg a pihenőidőt. Lélegezz rendszeresen, amikor gyakorolsz – ne tartsd vissza a lélegzeted.

A bokaméretű, egyenes lábú liftek hangolják és építik a comb izmait a térd porc felszakítása nélkül. Használja a boka súlyát, amely elég erős ahhoz, hogy ellenállást, de ne fájjon 10-15 felvonó után. Induljon súly nélkül, ha erősíteni kell. Állj lábaddal kissé többet, mint a váll szélességét, egy kézzel támaszkodva falra vagy egy székre vagy bárra. A hátad és a csípő egyenes tartása mellett emeljék fel egyenesen felfelé az egyik lábát, anélkül, hogy fájdalmat okozna. Alsó és ismételje meg 10-15-ször, majd kapcsolja a lábakat. Pihenjen 1-3 percig, vagy ha szükséges, hosszabb ideig. Csinálj még két szettet egy másik pihenőidővel. A külső comb combhangosításához ismételje meg ezt a gyakorlatot, amikor a lábát egyenesen oldalra emeli. A láb hátsó részének hangosításához ismételje meg az emelést.

Helyezze a combjait a fekvő lábujjakkal. Feküdj a bal oldalán egy szőnyegen, és a fejed a bal felső karodon nyugszik. Hajlítsa a jobb felső lábát – felfelé és előre, hogy a térd és a láb a szőnyegen álljon előtted. Tartsa az alsó bal oldali lábát – egyenesen, mutassa a sarkát a mennyezet felé, és emelje fel a lábat a lehető legmagasabbra. Ennek körülbelül egy-két láb magas emelésnek kell lennie. Ha nem használja a boka súlyát, akkor mindegyik lábánál három, 25-50 ismétlést játsszon. A boka súlyaival háromszor 10-15 ismétlést végezhet. A lábak a pihenőidők alatt nyúlnak ki, hogy lazítsák és meghosszabbítsák a comb izmait.

Olyan zsírokat égethet fel, amelyek lefedik a tónusos combizmjait a kalóriák elégetésével, kis hatású cardio gyakorlatokkal, amelyek könnyűek az 50 év feletti emberek térdjénél. A kerékpározás jelentős kalóriát éget, míg a kerékpáros ülés térd helyett a súlyát támogatja. Egy mérsékelt intenzitású kerékpározás egy órájában 420 kalóriát éget, ha súlya 125 font és 622, ha súlya 185 fontot – kevesebb kalóriát mér, ha könnyebb és annál nehezebb. Az úszás még kevésbé hat a térdekre, mint a kerékpározás. Egy óra úszás kb. 360 kalóriát éget, ha 125 fontot és 532 kalóriát súlyoz 185. A kardiogén gyakorlat súlyos fogyást okozhat elégséges kalóriát égetve; fogyni fog, ha a napi kalóriát kevesebb Mint a teljes kalóriát.

A comb izomzata több mint 50 éves

Egyenes lábcsúcsok súlyával

Belső comb toning

Az izom megjelenését kardióval