Hány guggolást kell tennie egy nagy csikknek?

A csikók a legjobb gyakorlatok közé tehetõk, hogy egy nagy csikket kapj. Az összes gluteális izmot célozzák meg, és a lábad is működik. Azt is teheted, hogy a hangsúlyt inkább a nadrágodra helyezzük. Azonban, ha nagyszerű gubancokat kapsz, nem arról szól, hogy hányan csinálsz. Ez a gyakorlat gyakorisága és intenzitása fontos. Ha követi néhány jó alapelv és a legmodernebb technikákat, akkor körülbelül 12 hét alatt jelentős változást tapasztalhat a seggén.

Intenzitás

Kétféle izomszál van: gyors ütés a hatalomért és lassú rángatózásért a kitartásért. Mindkét izomszálat meg kell céloznia, ha látni szeretné a különbségtételt a testénél. Csináljon legalább három készletet edzésenként, és változtassa meg a repedések számát 5-től 15-ig. Használjon nagyobb súlyokat rövidebb készletekre és könnyebb súlyokra hosszabb készletek esetén. A legjobb módja annak, hogy elmondja, hogy a megfelelő súlyt használja, állítsa be úgy, hogy alig tudja befejezni a készletet. Nem kell elmulasztania a legutóbbi rep, és az izmok kimerültnek érzik magukat.

Frekvencia

Az edzés gyakorisága egy másik fontos tényező a kívánt eredmények eléréséhez. Húzzon hetente kétszer nagy mennyiségben, hogy jelentős változásokat láthasson. A derék izmok következetes használata nagyobb, erősebb és szilárdabb izmokat fog megépíteni.

Fali guggolás

Nagyobb hangsúlyt fektetnek a seggükre, próbálja ki ezt a guggolást. Helyezzen egy stabilitási labdát a falhoz, és támaszkodjon a hátára. A labdának az alsó háta szintjén kell lennie. Séta a lábad előre és hozd össze a lábadat. Hajlítsa a térdét addig, amíg a felső lábad vízszintes a padlóra, mint amikor székben ülsz. A labda felborítja a hátát. Tarthat a súlyzók a kezedben, hogy nagyobb ellenállást fejtsen ki. Ez egy kovácsolt állványon is elvégezhető.

Biztonság és tippek

Mindig vegye fel a kapcsolatot orvosával az edzésprogram megkezdése előtt. Melegítsd fel az izmaidat úgy, hogy 20 könyöklést teszel könnyebbé, mielőtt súlyosabb súlyokkal dolgozol. A szakaszokat a mozgás közben és után kell elvégezni, amikor az izmok melegek. Húzza a haditengerészet a gerincébe a guggolás alatt, hogy megóvja a hát alsó részét, és soha ne térjen el a térd fájdalmától. Azonnal le kell állítania, ha fájdalmat érez az ízületekben vagy éles fájdalmakat bárhol. Az egészséges táplálkozási terv ugyanolyan fontos, mint a testmozgás, és kulcsfontosságú az elérni kívánt eredmények eléréséhez.