Hány kalóriát éget 100 ülést csinál?

A 100 ültetésből származó kalóriatartalom olyan tényezőktől függ, mint a testsúlyod, és milyen gyorsan végzi el a lecsapódásokat. Ez a forma a testgyakorlatokhoz hasonlóan, mint a testtömegére támaszkodó egyéb erőkifejtési gyakorlatok, elsősorban az erősebb izmok, különösen a rectus abdominis, és nem a kalóriatartalmú égés eredménye.

Időkeret

Ha súlya 150 font és 100 lecsapás 10 perc alatt, akkor éget 57 kalóriát. Ha öt percen belül lecsapol, akkor 28 kalóriát éget el, az online Fitness FitClick fitnesz szerint.

típusai

Ha rendszeres lecsúszást hajít végre, ahelyett, hogy rendszeres lecsapást végeznél, akkor 24 kalóriát éget, ha öt percen belül 100 sit-up-et töltesz le. A V sit-upok 30 kalóriát égetnek meg, és az orvosi labda V ülőhelyeket vagy a román szék ülések öt kalóriát égetnek el.

szempontok

A sit-upek hasonlítanak a gimnasztika más formáihoz, például az energiaköltségekhez kapcsolódó push-up-khoz, jegyzi meg az online NutriStrategy webhely. Öt perc egyenértékű 17 kalóriát égetett valaki súlya 130 £, 20 kalóriát valaki súlya 155 £, 24 kalória egy 180 fontos személy és 27 kalóriát valaki súlya 205 font.