Harkins popcorn táplálkozás

A popcornnak nagyon gazdag és hosszú története van, amely évszázadok óta nyúlik vissza. A popcornot széles körben használta az asztalos indiánok a XVI. Században a szertartásokban, díszítésben és ékszerben, valamint pörkölésig, amíg meg nem törtek, és gondoskodtak arról, hogy a pisancalla – a modern napi pattogatott kukorica – legyen. Az amerikaiak évente 17 milliárd quarts kavicsos pattogatott kukoricát fogyasztanak, a The Popcorn Board 2011. évi adatai szerint.

A Harkins egy filmszínház-lánc, amely a délnyugati Egyesült Államokban található. A popcorn a Harkins büfékben sokféle snack közül választhat. Egy kis Harkins pattogatott kukorica 5,5 csésze frissen pattogott pattogatott kukoricát, míg a nagy büszkélkedhet 16,5 csésze.

A Harkins pattogatott kukorica 45 kalóriát tartalmaz csészénként. A kis pattogatott kukorica 248 kalóriát tartalmaz, míg a nagy méret 744 kalóriát tartalmaz. A popcorn nem jó vitamin- vagy ásványi anyagforrás. A kis méretű pattogatott kukoricában lévő szénhidráttartalom 27,5 g, 5,5 g rostot és 82,5 g nagyméretű, 16,5 g szálat tartalmaz.

A Harkins pattogatott kukorica 3 g zsírt tartalmaz poháronként. A kis méretű pattogatott kukorica 16,5 g zsírt tartalmaz, míg a nagyméretű pattogatott kukorica 49,5 g zsírt tartalmaz. A napi ajánlott zsírbevitel 25-35 g, az Amerikai Egyesült Államok 2010. évi irányelvei szerint. A Harkins popcorn nem fehérjeforrás.

Harkins vajas feltöltés magas a kalória és a zsír. Egy evőkanál 130 kalóriát és 14 g zsírt tartalmaz. A színpadi popcorn vásárlásakor egészségesebb a vaj nélkül rendelni.

Harkin Popcorn

Kalóriák és szénhidrátok

Zsír és fehérje

Buttery Topping