Hogyan kavarja meg a kardhalat

Kardhal, húsos, enyhe hal, egész éven át frissen vagy fagyasztva kapható, általában steakként. A kardhalat különféle módokon főzhetjük, mivel a broiling egy gyors és egyszerű technika, amely általában körülbelül 10 percet vesz igénybe. A kardhal enyhe ízvilága egyszerűen elfogadja a marinadákat, és a marhahúst a marhahúst megelőzően marjászik fel, és ízesítik őket.

Válassza a Superior kardhalat

Vegyél amerikai kardhalat, mert az importált kardhal nagyrészt szabályozatlan és gyakran halászik ellentmondásos módszerekkel.

Mielőtt elfenekelsz

A sima, ezüstös bőrt és a vörös vérvonalakat a szilárd testen keresztül futó kardhal steak segítségével választhatja ki. A hús fehérről narancsra változhat, a barna vérvonalak azt jelentik, hogy a hal idősebb és kevésbé friss.

A sütőben

Válasszon friss kardot, amely alapvetően szagtalan, friss, tiszta szaggal.

A palacsinta összetevőket egy üveg tálba tegye.

Helyezzünk friss vagy felengedett kardhalat a marinádba, és fordítsuk a steakeket, hogy alaposan bevonjuk mindkét oldalt.

Pihentesse a kardhalat szobahőmérsékleten 15 perc és 1 óra között, a recept szerint.

Melegítsük fel a brojlert 10 percig.

Helyezze a sütőrácsot 4 – 5 hüvelykre a fűtőelem alatt.

Távolítsa el a kardhal steak a pácból a fogó és helyezze őket egy broiling serpenyőben. Helyezze a serpenyőt a serpenyőbe.

A kardhalat mindkét oldalon kb. 4-6 perccel ½ cm vastagságban kell felhajtani. Helyezzen be egy hús-hőmérőt kardhalra, egy 155 fokos belső hőmérséklet azt jelzi, hogy a kardhal alaposan meg van főzve.

Vigyük át a marinátot egy serpenyőbe, és forraljuk egy percig a tűzhelyen. Kissé lehűlni, és a kardhalat a marinádával lerázni, ha tetszik.

Távolítsa el a kardhal steak a serpenyő serpenyővel a fogó és helyezze őket egy tálban. Szolgáljon azonnal.