Hogyan kell a kolbászt megszórni

A kolbász általában földi húsból és ízesített ételekből áll, amelyek egy burkolatba vannak csomagolva, és összekapcsolódnak. Ezt a módszert élelmiszer-megőrzési célokra, adagszabályozásra és a dohányzás, szárítás, szárítás előkészítésére tervezték. A kolbász sokféle módon főzhető: a sütés és a grillezés két szokásos gyakorlat. A füstölésnél a hőforrás fentről származik, ez egy kemencében történik. A csavarás segít a kolbásznak különféle ízzel a csavarás révén, amit nem lehet sütni.

Állítsa be a sütőt a “bozót”, és hagyja, hogy néhány perc alatt felmelegszik.

Helyezze a kolbászt egy sekély serpenyőbe. Helyezze a serpenyőt a sütőbe, ha melegszik, kb. 4 hüvelyk távolságra a hőforrástól. Hagyja a kolbász főzni öt percig.

Kapcsolja a kolbászt öt perc múlva egy pár fogóval, és hagyja főzni még öt percet.

Ellenőrizze a kolbász hõmérsékletét egy hõhõmérõvel, és ellenõrizze, hogy a kolbásznak szüksége van-e további idõre a brojlerben. A főzési idő függ attól függően, hogy a kolbász nyers, fagyasztott vagy előfőzve, illetve a méret és összetevők mennyiben vagy nem. Általában a kolbász 10-15 perc alatt főzhető a brojlerben. Főzzük a kolbászt egy belső hőmérséklet 165 fok F.