Hogyan kell a méregtelenítő gyerekeket

Sok család és kisgyermekek jelenlegi étkezési szokásai jelentősen különböznek a 25-50 évvel ezelőtti családokétól. Az élelmiszerek és a feldolgozás technológiai és kereskedelmi termelésének fejlesztésével számos tartósítószert és adalékanyagot beépítettek a helyi szupermarketben elérhető élelmiszerek többségébe. A megváltozott élelmiszermintákkal való ételkészítés a gyermek immunrendszerére, valamint a gyermek testének általános funkciójára helyezi a hangsúlyt. Az ilyen egészségtelen toxinokból származó gyermekek méregtelenítéséhez szerény étrendi módosításokkal, kiegészítő támogatással és fokozott hidratálással lehet elérni.

Naponta kiegészítse a gyermek étrendjét 200 mg alfa-liponsavval. Az ALA kimutatták, hogy hatásos az arzén és a higany eltávolítására a gyermeke rendszerében, melyet a Cutler Protokoll a gyermek méregtelenítéséhez említ, az AutismChildParenting.com oldalon. Az alfa-liponsav a helyi természetes egészségpiacon kapható.

Egy egész élelmiszer alapú multivitamin és ásványi anyag kiegészítése a gyermeke napi étrendjébe. A vitaminok és az ásványi anyagok olyan antioxidánsok, amelyek a szervezetben lévő ártalmas szabad gyökökkel kötődnek a méregtelenítő hatás eléréséhez. Javítják a szervek optimális működését, és tisztítják a vért.

Design ételeket rengeteg rost, beleértve az árpa és az ökológiai termesztésű friss gyümölcsök és zöldségek. “A cékla, a retek, az articsóka, a káposzta, a brokkoli, a spirulina, a chlorella és a tengeri moszat kiváló méregtelenítő ételek” – mondta Gaiam Life. Használjon fűszereket és alacsony cukortartalmú pácokat, hogy kielégítse a gyermek ízlését.

A gyermeket 25-30 percig meleg fürdőben áztassa, vagy használja a szaunák tisztítási előnyeit 15-20 percig. A pórusokat felnyitva és a verejtékezést a méregtelenítésből kiszabadítani a szervezetben található méreganyagokból, az 1995-ös tanulmány szerint az amerikai közegészségügyi szervezet “A májkárosodás módszerével foglalkozó gyermekek kezelése” című tanulmányát javasolja. Szárítsa meg a gyermeket egy tiszta törülközővel, és használjon szerves olajokat, például mandulát vagy jojobaolajokat, hogy hidratálja a bőrt.

Gyermeke nagy mennyiségű szűrt vizet és 100 százalékos gyümölcs- és zöldséglevet használjon naponta. A megfelelő hidratáció a toxinok eltávolítását indukálja, ösztönzi a megfelelő emésztést és felszívódást, és elősegíti a szervezet egészének megfelelő működését.