Hogyan kell beállítani a kerékpáros ütéseket

A kerékpározás remek módja annak, hogy gyakoroljon valamilyen edzést. A kerékpározás minimálisra csökkenti a test törzsét, hogy a futás a térdre és a bokájra helyezhető, ami később az életben szövődményekhez vezethet. Ha kerékpárral rendelkezik, amely felfüggesztett, akkor fontos, hogy a felfüggesztés megfelelő szintre legyen állítva, attól függően, hogy milyen súlyt és milyen típusú kerékpározást tervez.

A kerékpáros ütközések módosítása

Határozza meg a kerékpár felfüggesztési rendszerének “sag” -ját, mielőtt beállítaná. Az a megdöbbenés, hogy mennyi lesz a felfüggesztés egyedül a súlyától.

A barátja tartsa fel, vagy támaszkodjon a falra, és üljön a kerékpárra a talaj érintése nélkül. A szagnak a felfüggesztés teljes “utazásának” körülbelül egynegyedének kell lennie, vagy a felfüggesztés mértéke.

Állítsa be a felfüggesztést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a sag helyes. Ehhez csavarja be a felfüggesztés tetején lévő gombokat, az óramutató járásával megegyező irányba húzva, hogy csökkentse a sagot és az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy lazítsa meg, hogy növelje a sagot.

Állítsa be a felfüggesztés csillapítását. A csillapítás azt a sebességet jelenti, amellyel a kerékpár felfüggesztése visszahúzódik a tömörítés után. A vezérlők általában a felfüggesztési rendszer alján találhatók.

Ellenőrizze a kerékpár módosított felfüggesztését. Vezessen át néhány ütés vagy járda járdán, és ítélje meg a kényelmet, amelyben a kerékpár elcsúszik és visszahúzódik. Próbálja meg egy kattintással beállítani, amíg elérte a keresett eredményeket.