Hogyan kell elkötelezni magát a fogyáshoz

A sikeres és tartós fogyás elkötelezettséget igényel. Az életmódot egészségesebbé kell tennie, ha állandóan elfogadja a jobb étkezési és gyakorlási szokásokat. Az összeomlási étrend és a diéta étrend segíthet néhány font rövid távon csökkenteni, de nem nyújtanak tartós eredményeket, és általában nem egészségesek. Amint azt az American Heart Association elmagyarázza, a gyors fogyás diéták aláássák a megfelelő táplálkozási egyensúlyt, a táplálkozás nem kielégítő, gyakran rosszindulatú, és néha nagyon veszélyes. Emellett valószínűleg visszaadja a súlyát, miután leállította a baleseti étrendet.

Állítsa be a kis, rövid távú súlycsökkentő célokat, hogy elkerülje a túlterheltség érzését. Írja le a célokat, és tegye közzé azokat, ahol minden nap látni fogja a listát. Emlékeztesse magát arra, hogy nem sokat vesz igénybe az erőfeszítései előnyeinek kihasználása, amint azt a Weight-loss Information Network kifejti, a testtömegének akár 5 százalékát is elveszíti.

Tájékoztassa szeretteit arról, hogy eldöntötte, hogy lefogy. Kérjen segítséget és bátorítást, mivel a család bevonása általában jobb súly-menedzsment eredményhez vezet, jegyzi meg a TeensHealth. Rendeljen el egy könnyű edzésprogramot egy barátjával vagy egy családtagjával.

Tervezzen kisebb korrekciókat napi vagy heti kalóriabevitelére. Az üres kalóriák szódájának, táplálékának vagy más forrásának azonosítása, hogy először kiküszöböljék. Engedje meg magának, hogy szokásos módon hozzászokjon hozzá ehhez az ételhez vagy italtartalomhoz, majd azonosítson egy második élelmiszert, hogy megszüntesse. Vegye fontolóra, hogy csökkentse a nagy adagok adagméretét. Írj egy négyhetes ütemtervet ezekre a kis módosításokra, és akkor már kevésbé lesznek túlélve és megfosztják attól, hogy elkezdjük. Legalább 21-28 napig tarthat az új szokás végleges elfogadása.

Készítsen általános étkezési tervet a testsúlycsökkentő program kezdetére, amely az Ön által kedvelt ételekre összpontosul, és kizár minden olyan ételt, amelyet nem szeret, de azt gondolja, hogy étkezéskor kell enni. Írd le a tervezett napi ételeidet egy héten keresztül, és hozd létre a készletedet a terved alapján. Ne hagyja figyelmen kívül a személyes ízlését, mivel fontos a sikeres hosszú távú súlymenedzsment, a súlyszabályozó információs hálózat szerint.

Dobja el a rohanó ételeket, hogy távolítsa el a kísértést, és tegye elkötelezettségét kézzelfoghatóbbá. Tárolja a kamráját és a hűtőszekrényt egészséges ételekkel. Friss és fagyasztott gyümölcsök, zöldségek és sovány fehérjék, például hal, csirke, pulyka és bab felhasználásával. Az egész szemek, mint a zab, a quinoa, a rozs és a vad rizs olyan alapanyagok, amelyek sokféle tápanyagot és rostot biztosítanak. Tegyük fel a dióféléket és a magokat, például mandulát, diót és napraforgómagot.

Fogadja el, hogy az életmód megváltozik, a legtöbb diétától eltérően, nem követeli meg, hogy örökké lemondjon bizonyos ételeket, amelyeket akkor is élvezhet, ha nem különösebben egészségesek. Ne feledje, hogy ezeket az ételeket alkalmanként mérsékelt mennyiségben is megteheti.