Hogyan kell főzni egy lila yam

A lila ízek olyan ízűek, mint a tipikus narancssárga fajták, de bámulatos színekkel büszkélkednek, hogy élvezhessék az ételeket, amelyek megjelenést tesznek. Az egyszerű előkészítés, a lila bimbó a hagyományos ételeket, pl. A pite-ket, a süteményeket és a levest valami világos és emlékezetessé teheti. Sütjük ezeket a szórakoztató fűszereket közepes melegen a sütőben, hogy kellemesen nedvesítsük őket, és készen áll a kedvenc ételbe való felvételre.

Sütjük a Jams

Állítsa a sütőt 350 fokos fahéternek. Mindegyik lila gyümölcshúzt egy villával átszúrja, és megakadályozza, hogy felrobbanjon a sütőben. Húzzuk fel az almafólián lévő fűszereket, és helyezzük a pépet egy sütőlapra.

Forraljuk fel a jams

Helyezze a lila gyümölcsöt a sütőbe a középső rackbe. Főzzük 90-120 percig, vagy amíg a gyümölcsösek forróak.

Sült a Jams

Távolítsa el a sütőedényeket, és hagyja kihűlni.

Helyezzen egy edényt, és fedje le teljesen a vízzel. Fordítsa magasra a hőt, és forraljuk fel a vizet.

Fedje le a edényt, és csökkentse a hőt közepesre. Hagyja legalább 40 percig lángolni a pépeket.

Ellenőrizze az apróságot, ha egy villát egy yamba helyezett. Ha teljesen elkészül, könnyedén átszúrja a gyümölcsöt. Távolítsa el a hőtől, ha befejezte, és hűvözi le a peelinget.

Melegítsük elő a sütőt 425 fokos fahéternél. A lila csipkéket 1 hüvelykes kockákra dobja, és dobja az olívaolajat.

Rendezzen yams egy sütés lapot, és tegye a sütő középső polcra. Sütjük 45 percig, vagy amíg a lila csipkék ínycsiklandoznak, egyszer vagy kétszer átlapozzuk a főzést, hogy elősegítsük a barnulást.

Távolítsa el a sütőlapot a sütőből, és adjunk hozzá sót és borsot a kívánt adagolás előtt.