Hogyan kell sütni az egyszerű piros snapper

A piros snapper egy alacsony zsírtartalmú hal, amelynek szilárd szerkezete van. Alacsony hőfogyasztást használjon, 250-350 fokos fahéternek, hogy piros snapperet süsse le a sütőben, váltakozva süsse vagy pörköljön vörös csappantyúval nagy melegben, 450 és 500 fok között. Bizonyos különbségek vannak abban, ahogy a halak ilyen módszerekkel dolgoznak. A pörkölés ropogós krémet teremt, míg a sütés megőrzi a hal nedvességét.

Melegítse a sütőt 350 fokosra. Vegyél egy sütő-biztonságos sütőedényt 1 evőkanál. Olívaolaj vagy vaj.

Öblítse ki a piros snapper filmet vagy a teljes halat belül és kifelé. Pat száraz és helyezze a sütőedénybe. Ecsetel a halat 1-3 evőkanál. Az olívaolaj, és citromos levével, sóval és fekete borssal megszórjuk, ízlés szerint. A pesto, a mogyoróolaj, a szezámolaj vagy a darált fokhagyma, a gyógynövények és az olívaolaj keverékét is megöli.

Sütjük 20-55 percig – attól függően, hogy filmet vagy egész halat főzünk-e, vagy amíg meg nem főzünk. Az overcooking elkerülése érdekében ellenőrizze a hőmérsékletet egy azonnal olvasható hőmérővel. A piros snapper készen van, amikor a hőmérséklet 137 fok, akkor kevesebbet szeretne főzni, bárhol 125-135 fok között. Tálaljuk friss fűszernövényekkel, citrommal vagy mészkésszel.

Melegítsük elő a sütőt 500 fokosra. A tisztítás megkönnyítéséhez fektesse le a sütőedényt alumínium fóliával.

Öblítse ki a filét vagy az egész halat belsejében és kifelé, és szárítsa meg. Vágjunk három-négy sávot az egész hal mindkét oldalán.

Dörzsölje a filét vagy az egész halat belülről-belül, 1 evőkanál. Olívaolaj és 1 evőkanál. Sherry vagy friss citromlé. Élvezze az ízeket a sóval és a borssal.

Alacsony hőmennyiségű módszer

Magas hőmennyiségű módszer

Helyezze a halat az edénybe. Sütjük, zavartalanul, 15-35 percig, vagy amíg a hús áttetsző, vagy tetszés szerint főz. Tálaljuk friss fűszernövényekkel, citrommal vagy mészkésszel.