Hogyan lehet a poláris pulzusmérő elemeket megváltoztatni

A Polar kisméretű, hordozható pulzusmérőket állít elő, amelyek a csuklón kopottak, és biometrikus információkat adnak a viselőnek. Az atlétikai és fitnesz tevékenységekben részt vevő kerékpárosok, futók és mások használhatják ezeket a készülékeket a pulzusszám követésére és rögzítésére, a célzónák riasztására, és a modelltől függően EKG-típusú szívműködésre. Egyéb funkciók közé tartozik az időmérés, magasságmérő és barométer, a kadencia beállítások, a GPS és így tovább. A pulzusszámú pulzusmérők akkumulátorral működtethetők, és alkalmi elemváltást igényelnek. Néhány perc múlva meg kell változtatni az akkumulátort a szív monitorokhoz és a hozzá tartozó GPS-érzékelőhöz.

Szív monitor akkumulátor

Helyezzen be egy kis érme széleit az elemtartó fedelének hátulján. Nyissa ki a készülék hátlapját úgy, hogy a fedelet “CLOSE” állásból “OPEN” állásba fordítja.

GPS érzékelő akkumulátor

Helyezzen be egy fogpiszkáló pontot az akkumulátor élénél, és óvatosan dobja ki az elemet a rekeszből.

Távolítsa el a régi gyűrűs tömítést az akkumulátortartó fedelét körülvevő horonyból. Szereljen be egy új gyűrűs tömítést a fedélre.

Tartsa az új elemet élével. Kerülje az akkumulátort az ujjai között a lapos részeken, mert ez rövidzárlatot, kisülést és energiát veszíthet.

Helyezze be az új elemet a rekeszbe úgy, hogy a pozitív oldala az akkumulátorfedél felé néz. Cserélje ki az akkumulátorfedelet. Fordítsa el a fedelet az érmével az “OPEN” (nyitva) helyzetről a “CLOSE” (zár) helyzetbe.

Kapcsolja be a pulzusmérőt, és ellenőrizze, hogy az akkumulátor megfelelően van-e telepítve. Adja meg újra személyes beállításait a szívmonitoron.

Helyezzen be egy kis érme széleit az érzékelőegység fedelének fedelébe az érzékelő tok jobb oldalán. Forgassa el az érmét az óramutató járásával ellentétes irányban, hogy leengedje a fedelet. Távolítsa el a fedelet az érzékelőházból.

Csúsztassa el a régi AA elemet az érzékelő tokjából. Várjon 90 másodpercet az új AA elem behelyezése előtt.

Helyezze be az új elemet az érzékelőházba úgy, hogy a pozitív kapocs a fedél felé nézzen.

Cserélje ki az akkumulátor fedelét az érzékelőházban. Forgassa el a fedelet az óramutató járásával megegyező irányban az érmével a fedél bezárásához.