Hogyan lehet egy 13 éves lány elveszíteni a gyomorzsírt?

A társadalmi nyomás nehezebbé teheti a túlsúlyt a tizenéveseknél, mint a felnőtteknek. A 13 éves lányok csak a középiskolába járva lehet, hogy a mindennapi életet egyenesen megrémítik. Ha szeretné elveszíteni a hasa zsírt, akkor fogyni kell az egészet. A jó hír az, hogy ez a tökéletes alkalom arra, hogy megtanulják az egészséges életmódot, ami egész életen át ragaszkodik hozzád.

Ügyeljen az üres kalóriákra, mint a rozsdás ételek, a szóda, az energiaitalok és a gyümölcslé. Ehelyett a gyümölcsökre és a zöldségekre, az egész szemekre és a sovány fehérjére összpontosítanak, mint a csirke és a hal. Az étel célja, hogy a testet táplálja, ne ölje meg az időt, és ne növelje a filmet, ezért ügyeljen arra, hogy csak a legjobbat helyezze el. Lépjen be az étkezés tervezésébe és előkészítésébe, a szülei értékelni fogják a segítséget. Kérdezze meg kezelőorvosát, hogy pontosabban ábrázolja méretét és szokásait, de a 13 éves lányoknak általában napi 1600-2000 kalóriára van szükségük. Ha többet eszel, anélkül, hogy égetne le, súlyt fog nyerni. Ha nem gyakorolsz, kevesebb kalóriára van szükséged a súlygyarapodás elkerülése érdekében.

A 2000 kalóriás étrend fogyása érdekében naponta körülbelül egy órát kell gyakorolnia. Gyors séta vagy kerékpározás esetén elég keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy beszélgetést tarthasson, de ne énekeljen dalt. Minél több gyakorlatot kapsz, annál gyorsabban lesz a súly. A testsúlygyártást is segítheti, hogy meggyógyítsa a sovány izomtömeget, és ezáltal a teste több kalóriát éget. Kezdjünk olyan testtömeg-gyakorlatokkal, mint pl. Pattanások, pullups, squats, dips és lunges, és fokozatosan adjunk hozzá súlyt, ahogy erősebbé válsz. Ne adj túl sokat túl hamar, mert az izmok és a csontok még mindig fejlődnek, és nem képesek ellenállni a stressznek még. Ha fájdalmat érez, amikor súlyokat emel, álljon meg és használjon könnyebb súlyt.

Ellenőrizze az iskola sportprogramját, és iratkozzon fel minden mulatságra. Még akkor is, ha nem teszed meg a tréningeket a junior szakember csapatok számára, az intramurális csapatok mindazokat elviszik, akik játszani akarnak. Ha az iskola nem kínál be intramurális csapatokat, a legtöbb közösségi központ a helyi liga felé irányítja vagy megmutathatja Önt. A sport gyakorlat nem elég gyakori ahhoz, hogy helyettesítse a rendszeres edzésprogramokat, de ez olyan fitnesz célt ad, amely valami másra épül, mint ahogyan nézel. Ha egy teljesítményalapú célt szem előtt tartva gyakorolsz, akkor nagyobb valószínűséggel ragaszkodsz hozzá. Időt töltesz olyan emberekkel is, akiknek legalább egy közös érdeke van veled, és találhatsz jó edzőpartnert is.

Az Egészségügyi Világszervezet szerint, 13-kor, csak a csúcssebesség növekedési üteméből érkezik. Ebben a szakaszban a test természetesen kitöltheti a felkészülést egy másik növekedési résbe, így a megjelenés bizonyos változása normális. A felnőtt magasságát 16 körül érheti el, ami jobb idő ahhoz, hogy felmérje, hogy súlya normális a magasságnál. Sok lány csak a 13-as duzzadt fázist veszi át, mert a testük a kalória növekedését megszüntette a vertikális növekedéshez, ám táplálékbevitelük nem változott. Az egészséges szokások elfogadásával mostantól a következő növekedési hajlandóság vonzó, sportos alakot és új életstílust hagy maga után, amely így megtartja.

Nézze meg a táplálékot

Aktív

Részt venni

Legyen tudatában a fázisokról