Hogyan lehet érzéki nő

Az érzékiességet a Merriam-Webster úgy határozza meg, mint “az érzékek kielégítésének vagy az étvágyak kielégítésének vagy az abszorbciónak”. Az érzékiesség olyan módja, hogy élni tudja az életet az érzékekkel, amelyek teljes mértékben tisztában vannak a természet, az emberi test, az öröm és a másokkal való kölcsönhatások kellemes szempontjaival. Az érzékiség a test fizikai élvezetére összpontosít, segít a trauma gyógyulásában, erősíti az érzelmi fejlődést, könnyű és pihentető a testben, és segít az elmeben, hogy összpontosítson a mozgás örömeire és az érzékszervi tudatosságra.

Engedjen el az érzékekhez, ha sétálsz egy sétálóutcába egy városban, hogy lássátok az emberek mozgását. A külső megjelenés és a látás és a hang érzékelésének sok különböző élménye van, segít az elme számára, hogy bekapcsolódjon, és éberséget és érzékiséget teremtsen. Érezd a testet, ahogy a gyaloglás ritmusa átveszi az érzékeket. Felszívja, hogy a test élettel teli és érzékinek érezze magát, miközben mozgásban van.

Egyél természetes ételeket. A test a legérzékenyebb, amikor elsődleges egészségügyi állapotban van. Fogyassz zöldséget és gyümölcsöt. Ezek közül sokan természetesen érzékenyek és nagyon élvezetesek enni. Az olyan ételek, mint a málna, a mangó, az eper, a szőlő, a kókuszdió, a paprika, a mézharmonika, az őszibarack, az avokádó, a spárga és a gombák elég érzékenyek és tele vannak tápanyagokkal is.

Vegyen részt az érzéki masszázzsal egyedül vagy partnerrel. Az érzéki masszázs nyugtatja az izmokat, stimulálja az ébredést, megszünteti a stresszt és segít a testnek az öröm és az érzékek örömére összpontosítani. Az érzéki illatokban, például a vaníliában, gardenia-ban és élénkítő menta masszázsolajok hozzáadják az aroma érzését a masszázshoz.

Tartson egy érzéki otthont. Töltse ki a tereket érzéki színekkel, lágy, szexi textíliákat és olyan tárgyakat, amelyek emlékeztetik az egzotikus helyek lakóját és az érzéki élményeket. Használja az egzotikus illatokat, mint például a szantálfa illóolaj vagy füstölő füstölő illatát.

A tánc csodálatos módja az érzéki természet megőrzésére. A tánc, akár beltéri, akár szabadtéri, egyedül vagy partnerrel, örömet okoz a testben, és élénkíti az összes érzést. A tánc ritmikus mozdulata segít a testnek, hogy mind a pihenés, mind a pozitív energiával újjáéledjen. A tánc olyan tevékenység, amely az elmét a testre összpontosítja, és lehetővé teszi a mentális és fizikai stressz felszabadulását.

Hozzon létre egy érzékeny kertet a színes és illatos virágok és fák. Érzéki illatú fák és virágok közé tartozik a gardenia, lilacs, rózsa, levendula, petúniák, völgyi liliom, lonc, jácint és menta. Az egzotikus virágok, amelyek az érzéki érzetet minden kerthez adják, tartalmazzák az írisz, a mák és a méhcsaládok.

Az elmét nagymértékben elolvashatja, és új tapasztalatokat szerezhet. Bontsa a napi rutinokat az egzotikus helyekkel és tapasztalatokkal foglalkozó könyvekkel, amelyek új készségeket tanítanak vagy új kalandokat biztosítanak.