Hogyan lehet fogat kefe nélkül fogkrém vagy szódabikarbóna

A megfelelő szájhigiénés elengedhetetlen az íny és a fogak egészségéhez, amely magában foglalja a fogak fogmosását is. A tipikus boltban vásárolt vagy kereskedelmi fogkrém számos mesterséges aromát, vegyszert, édesítőszert és tartósítószert tartalmaz. Ha inkább természetes választást szeretne, vagy egyszerűen nincs fogkrém vagy szódabikarbóna – a fogkrém helyettesítője – rendelkezésre áll, lehetősége van. Különböző és biztonságos módszerek vannak a fogak fogmosására fogkrém vagy szóda használata nélkül.

Csak a fogkefét használja. Ecsetszáraz, hogy távolítsa el a plakkot és az élelmiszer-felhalmozódást a fogaitól. Bár nem hatékony a szagok eltávolítása során, a száraz kefésítés segíthet csökkenteni az ínybetegség előfordulását.

Ecset egyszerű vízzel és tengeri sóval. Nedvesítse a fogkefét, és tegyen egy csipet tengeri sót a fogkefére. Ha a fogkefe elszárad, mielőtt befejezte a fogmosást, nedvesítse és alkalmazzon több tengeri sót.

Használjon hidrogén-peroxidot – a koncentráció 3 százalékkal kevesebb -, hogy segítsen tiszta és fehér a fogakat. Áztassa a fogkefe sörtét hidrogén-peroxiddal és ecsettel.

Grimm fehér agyag. Keverjük össze agyagot tengeri sóval, forró vízzel és borsmentaolajjal. Keverjük össze és használjuk. Készítsd ezt a keveréket apró tételekben, mert könnyen fogy. Használjon 100 g fehér agyagot, egy csipet tengeri sót, néhány csepp borsmentaolajat és elég forró vizet, hogy krémszerű konzisztenciát hozzon létre. A fehér agyag segíthet növelni a fogerőt és segít megelőzni a fogszuvasodást.