Hogyan válhat gyorsabb futballista

A sebesség alapvető szerepet játszik a labdarúgók számára. A fizikai edzés egyéb aspektusaihoz hasonlóan a rendszeres gyakorlat és a megfelelő táplálkozás gyorsabb játékos lesz. Ha lehetséges, gyakorolja a gyors gyakorlatokat egy tapasztalt edző irányítása alatt, aki biztonságosan keményen tud dolgozni. Általában egy normál, egészséges táplálék elegendő, bár szénhidrátgazdag snacket eszik, mielőtt edzésed energiát nyújthatna.

Viseljen olyan kapcsokat, amelyek nagyobb tapadást biztosítanak, mint a normál atlétikai cipők. Segítenek gyorsabb futásnak és az irányváltások megváltoztatása nélkül. Ha csapatban játszol, derítse ki, hogy a bajnokság rendelkezik-e szabályokkal arról, hogy milyen típusú bokszokat hordhat.

Használja a gyors irányváltoztatásokat, amelyek segítenek a bolondok védelmében, így gyorsan haladhatsz el múltán. Egy hatékony fúró futni oda és vissza két pont között a területen, hogy több méterrel egymástól. A sprintelést a lehető leggyorsabban az egyik helyről a másikra kell összpontosítani anélkül, hogy túllépne.

A dombok felhúzása. A labdarúgó-mérkőzések sík mezőkön zajlanak, de egy lejtőn haladva az izmaid gyorsabban fejlődnek, mint egy egyenletes felületen.

Végezze el a lejtő sprinteket, hogy tanítsa az idegrendszert a gyors lábmozgások koordinálásához. A lejtés lefelé fordulása az idegrendszert arra kényszeríti, hogy a lábizmjaira gyors jelzést küldjön az egyensúly fenntartásához. Hajtson végre egy sprintet egy sima felületen közvetlenül a lejtő sprint után, hogy segítsen a szervezetnek beépíteni a gyorsabb jelzést a normál futási helyzetekbe.

Driblálj egy futball labdát, miközben sprintálsz. Nem könnyű a futballlabda közelében tartani, amíg gyorsan futsz, ezért összpontosítson a labda irányítására. Az a képesség, hogy gyorsan fusson, miközben megtartja a labda irányítását, hatékony játékosává tesz.

Végezzen futó fúrókat más játékosokkal, hogy ösztönözze a versenyt. Például robbanásveszélyes futási teljesítmény kifejlesztése 30-40 láb körüli sprintek készítésével. Fejlessze a maximális gyorsulást a rövid távolságokon a 80-100 láb felett.