Mennyi az úszás 5 mérföldet jelent?

Az úszás és a futás mindkettő nagyszerű módja annak, hogy megfeleljen a mindennapi cardiovascularis edzés követelményeinek. A víz ellenállása és a felső és alsó test bevonása miatt az úszás is jó testtel, izomerősítő tevékenység. Mivel az úszások kevésbé hatnak az ízületekre, jó megoldás azok számára, akik közös problémákkal küzdenek. Az előnyök ellenére azonban hosszabb ideig úszni kell ahhoz, hogy ugyanannyi kalóriát égessen, mint egy 5 mérföldes futam alatt.

Futás

Az egyes tevékenységek végrehajtása során égetett kalória mennyisége az életkorától, súlyától, az Ön által elköltött időtől és az edzés intenzitásától függően változik. Emiatt öt mérföldes futás különböző mennyiségű kalóriát éget különböző emberekhez és különböző lépésekhez. A 150 lb. A személy például körülbelül 576 kalóriát éget egy órányi, öt mérföldes futam alatt. Az azonos távolság 30 percen belül megnöveli a kalória mennyiségét, amelyet 612-re ég.

Úszás

Az úszás közben égetett kalóriák mennyisége ugyanazok a tényezők eredménye, amelyek hatással vannak energiaköltségére a futás közben. Alacsonyabb hatása a szervezetre, az úszás segít Önnek kevesebb kalóriát égetni ugyanolyan intenzitással és ugyanolyan idő alatt, mint a futás. Egy 150 fontért. Egy személy, 30 perc úszás mérsékelt ütemben égve körülbelül 206 kalóriát, míg 30 percig erőteljes ütemben éget 333. Mint ilyen, legalább 80 percig kell mérsékelt ütemben úszni, vagy 50 percig erőteljes ütemben Hogy ugyanolyan mennyiségű kalóriát égjen el, mint egy órás, 5 mérföldes futást.

Stroke típus és kalória

Bár nagyrészt az erőfeszítés és az idő terméke, az úszás közben égetett kalóriák mennyisége változik a végrehajtott stroke típusával. A “The Daily Mail” Kate Rew-vel folytatott online interjúban Steve Price úti oktató azt állítja, hogy a jó freestyle úszók 100 kalóriát égetnek 10 percenként. Ha jól hajtja végre a pillangó stroke-ot, ez az érték akár 150 kalóriát is elérhet 10 percenként. A különböző izomzatú munkák során a hátsórész kb. 80 kalóriát éget minden 10 percen át, míg egy intenzív, jól teljesített mellkasi éget csak 60 kalóriát éget ugyanabban az időszakban.

Stroke Type és 5 mérföldes Run

Különböző típusú stroke-típusok végrehajtása növeli vagy csökkenti az úszni kívánt időtartamot ahhoz, hogy ugyanolyan mennyiségű kalóriát égessen, mint egy egyórás, öt mérföldes futás. A fenti értékek felhasználásával a jó freestyle úszóknak ugyanolyan ütemben kell úszni körülbelül 60 percig, hogy akár 5 mérföldes futamot is égjenek. A pillangó lebonyolításával 40 percig csökkentheti az úszását, ugyanabban a mennyiségben kalóriát égetve. A jó hátúszó úszók egy kicsit több mint 70 percet kapnak egyenértékű edzéssel, míg a mellkasi úszóknak majdnem 100 percig kell úszni ahhoz, hogy ugyanolyan mennyiségű kalóriát égjenek meg, mint egy 5 mérföldes futamon.