Mennyi ideig tart a testsúlycsökkentés, amikor elkezdem egy edzést?

A gyakorlási feladat elindítása segít a zsírégetésben, erősödni és növelni a rugalmasságot. Rendszeresen végzett munka súlycsökkenést eredményez gyorsan, különösen akkor, ha többet mér, hosszabb ideig nem gyakorol vagy intenzív edzést választ. Válasszon egy olyan edzést, amely megfelel az életmódnak, kihívásokkal és emelheti a pulzusszámát, és következetesen fogyhat és végül megtarthatja az egészséges testtömegét.

A gyors fogyás kulcsa az új edzésprogrammal a megfelelő típusú edzés kiválasztása. Összességében az aerob edzés a pulzusszámot magasabbra és hosszabb ideig emeli, ami a legtöbb zsírégetést eredményezi. 160 lb. Az ember, aki két mérföldre sétál egy órában, 183 kalóriát éget. Ugyanez a személy, aki óránként 3,5 mérföldre gyalogol, 275 kalóriát éget el. A lassú ütés 5 mérföld óránként ég 580 kalóriát. Ha minden nap kijön, akkor egy héten belül elkezdheti a testsúlycsökkentést. A 3500 kalória elégetése miatt 1 lb zsírt veszítesz. Több intenzív aerob edzés, mint a gyors futás és az ugrókötél, akkor vesztenél el közel 2 fontot. heti.

A kardiovaszkuláris gyakorlat gyors eredményeket produkál, de az építő izmok elősegíthetik a hosszú távú fogyás elősegítését. Amikor izomot kapsz, zsírt veszítesz. A tested több energiát használ fel a sovány izomtömeg támogatására, növelve a pihentető anyagcserét. Minél magasabb az anyagcseréje, annál több kalóriát éget az óra körül, még pihenés közben is. Töltsön el három 20 perces foglalkozást hetente, és végezzen ellenálló gyakorlatokat, mint például a jóga jó pózok, pattanások, guggolásos ugrások, pullups, tricepszek, lyukak és situps. Építsen nagyobb izmokat súlyokkal vagy ellenálló gépekkel.

A testsúlycsökkenés és a felépülés érdekében nem kell keményen dolgoznia a gyakorlása során. Minél kevesebbet dolgozol, annál kevesebb zsírt éget. Tartsa a testsúlycsökkenés ütemét úgy, hogy az edzésed sokkal nagyobb kihívást jelent. A gyaloglás vagy a futás intenzívebbé tétele egy dombos úton, vagy csuklósúly mérésével és a karok szivattyúzásával. Add hozzá nagyobb súlyt az erõs edzésedhez, vagy végezzen olyan összetett gyakorlatokat, mint a mellkasi prések, miközben guggol, vagy a bicepsz hajlításokat végez a torkolódás közben. Belefoglalja vagy meghosszabbítsa azokat a sebesség-intervallumokat, amelyeken egy sprint szinten dolgozik, mielőtt visszatér a normál sebességhez.

A gyakorlat nem eredményez gyors fogyást, de támogathatja a tartós fogyást és az egészséges testsúly fenntartását. Ugyanakkor a testmozgás is serkenti az éhséget. Ahogy végrehajtja az új edzésprogramot, figyelj arra, hogy hány kalóriát fogyaszt. Ha megnöveli adagméreteit, vagy nagyobb kalóriatartalmú ételekre vált, akkor nem fog fogyni. Amikor egy edzés előtt vagy után edzünk, válasszunk alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket, amelyek energiát adnak, mint például a banán, a nem édesített zabpehely vagy a friss bogyók.

Aerobikus edzések

Épület Izom

Kihívások hozzáadása

szempontok