Mennyi súlyt veszíthet 4 hét alatt?

A meghatározott időtartam beállítása az étrendre motiválhatja Önt arra, hogy fegyelmezett maradjon a cél elérése érdekében. Négy hét elég hosszú idő ahhoz, hogy egészséges szokásokat hozzon létre, miközben az erőfeszítéseinek eredményeit is látja. Számos tényező határozza meg, hogy mennyi súlyt veszíthet négy hét alatt, és egészséges életmódbeli szokásokat kombinálhat a megfelelő étrenddel és edzésprogrammal a legjobb eredmények megtekintéséhez.

A hetente egy-két font súlycsökkentés fenntartása biztonságosnak tekinthető, és javítja az esélyeit, hogy hosszú távon tartsa a súlyát. A súlygyarapodás gyorsabb, mint gyakran a szélsőséges vagy nem biztonságos diétázási módszerek következménye, az ilyen típusú módszereket alkalmazó emberek, például a kivételesen alacsony kalória fogyasztása gyakran visszaadják a súlyt, amikor visszatérnek a rendszeres kalóriabevitelhez. A biztonságos és egészséges irányelvekhez való kötődés négy-nyolc font súlycsökkenést eredményezhet.

A testzsír kilogrammja megegyezik a 3500 kalóriával, hetente egy fontot vagy négy hét alatt négy kilót veszít, naponta 500 kalóriát kell égetnie vagy csökkentenie kell a kalóriabevitelt. Meg kell duplázni ezt az erőfeszítést, hogy a testsúlycsökkenést hetente két fontra vagy nyolc fontra növelje négy hét alatt.

A napi 500 kalória megszüntetése a táplálkozáson keresztül hatékony módja a cél elérésének. Miközben 500 kalóriát fogyaszthat naponta, megfélemlítő lehet, sokan fogyasztanak több kalóriát, mint amennyit észlelnek. Írd le mindent, amit több napig eszel, menj át a listádra, és valószínűleg olyan helyekre fogsz tudni megfigyelni, ahol kevésbé lehet enni, anélkül, hogy megfosztanád őket. Hasonlóképpen figyelje az adagméreteket, és győződjön meg róla, hogy nem fogyaszt több ételt minden étkezésnél, mint amennyire szüksége van. A finomított cukor és a feldolgozott szénbevitel csökkentése, a szálbevitel növelése és a megmaradt, jól hidratált halak sokak számára kalóriacsökkentést és általánosabb tápláló étrendet eredményeznek.

Hatékony módja annak, hogy teljes egész nap maradjon, és még mindig fogyjon, hogy naponta öt vagy hat alkalommal eszik, nem csak három. Három-négy óránként 200-400 kalóriát tartalmazó kis ételek fogyasztása megakadályozhatja az éhséget és megőrzi erejét. Továbbá, az alacsony kalóriatartalmú ételek, pl. A gyümölcsök és a zöldségek feltöltése lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiséget enni, és maradjon meg.

Napi 500 kalóriával történő elégetés a testmozgás révén hatékony módja annak, hogy a testsúlycsökkenést négy héten belül nyolc fontra emeljük. A gyakorlatok, mint például az edzés, növelik a sovány izomtömegét, amely hatékonyan képes megtartani az anyagcserét. Keverje össze edzésprogramjait mind a szív-, mind a kardiovaszkuláris és erősségi edzéssel. Egy órányi futás, beltéri kerékpározás, ugrókötél, az elliptikus edző vagy súlyemelés segítségével akár 500 kalóriát is éghet.

Font hetente

Kalória

Diéta

Maradjon teljes

Gyakorlat