Rugalmas és gumilézissel szemben ellenálló szalagok

A rezisztencia sáv erősségi edzése mérhető eredményekhez vezethet, ha egy következetes heti edzésprogram és egy egészséges táplálkozás mellett használják. Az ellenállásszalagokkal szembeni szilárdság növelheti a súlyemelést, vagy helyettesítheti a súlyzást. Nézd meg, hogy legalább két napot vegyen részt hetente az edzés edzésével, vagy ellenálló sávokkal, súlyokkal vagy mindkettővel, hogy optimális eredményeket érj el.

Az ellenállási zenekar előnyei

Az ellenállóknak számos előnyük van. A rugalmas és a gumi latex zászlók feszültsége állandó, és megakadályozza a csalást, a Colorado State University Egészségügyi és Tudományügyi Minisztériuma szerint. Azt is megtudhatod, hogy az ellenállás sávjai olcsóak és könnyedén csomagolhatók utazás közben. Az ellenállási sávok lehetővé teszik a mozgás több irányát, ami egy egész edzést biztosít. A főizmok aktivizálódnak, ha ellenállóképességet használnak, ami viszont javítja a testtartást és növeli a koordinációt.

Jellemzők

A rugalmas ellenállású szalagok két különböző típust találnak. A rugalmas szalagok rugalmas szálakkal vagy rugalmas szálakkal vannak ellátva, amelyeket egy nyújtható anyaggal borítanak. A rugalmas zenekarok általában kezelnek egy hozzáadott, felhasználóbarát funkciót. A legtöbb sportfelszerelésben megtalálható rugalmas ellenállási sávok többféle ellenállással. A latex gumi ellenállások általában hosszú, lapos darab latexgumi, amelyek négyszög alakúak. Ez a típusú ellenállási sáv általában nem érkezik fogantyúkkal, de különböző ellenállási szinteken jön. A latex gumiszalagok általában az olcsóbb oldalon vannak, de nem kínálnak sokat a fajta útján.

Zenekar kiválasztása

Az ellenállási sáv kiválasztásánál fontos, hogy először legyen némi ötlete arról, hogy hogyan tervezi használni. Annak tudatában, hogy milyen típusú gyakorlatokat szeretne végrehajtani a zenekarral, megkönnyítheti a választást. Olyan ellenállási sávokat is választania kell, amelyeknek megfelelő feszültsége van az adott fitnesz szintjének. Válasszon különféle zenekarokat annak érdekében, hogy különböző különböző izomfeszültségeket hozzon létre az American College of Sports Medicine szerint. A legtöbb ellenállási sávot olyan színekben adják el, amelyek a feszültséget jelzik. A világos színű sávok kevésbé ellenállnak, és könnyebbek. Mivel a sávok sötétebb színűek, nagyobb ellenállással rendelkeznek, ami nehezebb lesz. A kényelem egy másik szempont, amikor kiválasztjuk a megfelelő sávot. A fogantyúkkal vagy cserélhető fogantyúkkal rendelkező zenekarok felhasználóbarátabbak.

szempontok

Fontos, hogy először ellenőrizze a biztonságot az ellenállási sávok használata során. Mindig ellenőrizze a használatban lévő ellenállási sávot, amikor nyugalmi állapotban van, és akkor is, amikor kihúzta a használható hosszúságát. Vizsgálja meg a zenekart, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rugalmas és sima. Ne használjon sávot, ha a kopás jelei vannak, például kopott végek vagy repedések. Ezenkívül győződjön meg róla, hogy minden fogantyú vagy cserélhető fogantyú jó állapotban van, és megfelelően csatlakoztatva van a zenekarhoz a használat előtt.